Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.
logo Helse Midt-Norge

Brukerorganisasjoner: utlysing av midler for 2025

Jobber organisasjonen din for å skape helsefremmende aktivitet? Nå lyser vi ut midler som dere kan søke på innen 1. desember.

Publisert 01.10.2024
En mann som holder en kvinne

Tilskuddene utlyses 1.oktober hvert år og har fast søknadsfrist 1. desember. Det er bare brukerorganisasjoner som har tilhørighet i Trøndelag og Møre og Romsdal som kan søke.

Retningslinjene for tildeling er laget i samarbeid med øvrige regionale helseforetak og Regionalt brukerutvalg for Helse Midt-Norge RHF

Retningslinjer for tildeling av midler

Søknadsskjema

Det elektroniske søknadsskjemaet kan ikke mellomlagres, men vi har laget et kladdeskjema som du kan bruke til å samle alle opplysninger før du fyller ut søknadsskjemaet.

Her finner du søknadsskjemaet

Har du spørsmål om utlysningen kan du sende en epost til postmottak@helse-midt.no

Fikk du støtte til aktiviteter i 2024?

Om du fikk støtte til inneværende år må du rapportere inn hva pengene ble brukt til i samme skjema som du søker om midler for neste år.

Fikk du støtte og ikke skal søke om midler for 2025 må du rapportere inn for aktiviteten i 2024 på et eget skjema som du finner her.

For 2024 ble det fordelt knapt 10 millioner kroner. I tillegg flikk flere organisasjoner overført ubrukte midler fra tidligere år.

Oversikten over hvilke organisasjoner som fikk midler finner du her (Excel)