Presse

Kommunikasjonsavdelingen bistår med informasjon og kan vise deg til rett person i det regionale helseforetaket.

Nyhetstjeneste, abonnement og arkiv

Pressebilder

Bilder av ledelse og fra virksomheten finner du på

flickr.com

Bildene kan brukes som beskrevet i Creative Commons-lisens

Creative Commons-lisens

Postjournal

Postlisten inneholder alle dokumenttyper utenom personaldokumentasjon. Det er kun informasjon om saker/dokumenter som ligger i denne listen. Elektroniske dokumenter ligger ikke tilgjengelig.

Det er bare i noen få tilfeller at dokumenter kan unntas offentlighet - og det vil da være gjort med henvisning til norsk lov.

Reglene for innsyn finner du i Offentleglova

Postjournalarkiv

Styremøter

Styremøtene i Helse Midt-Norge er åpne. Gjennom vår styreadministrasjon ønsker vi å gi deg tilgang til sakspapirer, vedtak og presentasjoner som holdes for styret.

Styreadministrasjon

Åpenhet

Helseforetakene i Norge er underlagt "Lov om offentlighet" og Helse Midt-Norge legger til rette for prinsippet om meroffentlighet.

Offentleglova

Retningslinjer for mediekontakt

• Styret og administrerende direktør har det overordnede ansvaret for all kommunikasjon. Det er styreleder, administrerende direktør, eller den direktøren som gir myndighet, som uttaler seg til media om overordnede saker som gjelder hele helseforetaket.
  • Seksjonsdirektørene/avdelingsleder/klinikkleder uttaler seg til media om saker som gjelder egen enhet.
    I forbindelse med mediekontakt skal det konfereres med kommunikasjonsdirektør/kommunikasjonsleder eller nærmeste leder.
  • Når enkeltmedarbeidere uttaler seg til pressen skal de klargjøre i hvilken rolle de gir sine uttalelser. Det er en god regel å varsle egen leder om at man har uttalt seg. I kontroversielle saker skal man varsle egen leder eller kommunikasjonsavdelingen før man uttaler seg. Dersom man selv ikke er rett person til å uttale seg er det viktig å yte service ved å vise til kommunikasjonsavdelingen.

Pressekontakt helseforetakene

Helse Midt-Norge RHF
Kommunikasjonsdirektør Tor Harald Haukås
Mob: 934 98 136

Helse Nord-Trøndelag HF
Konstituert informasjonssjef Svein H. Karlsen
Mob: 915 44 944

St.Olavs Hospital HF
Kommunikasjonssjef Marit Kvikne
Mob: 930 36 997

Helse Møre og Romsdal HF
Kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim
Mob: 454 65 680

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF
Administrerende direktør Turid Vollan Riset
Mob: 918 97 898

Mer informasjon om Helse Midt-Norges profil

Fant du det du lette etter?