Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.
logo Helse Midt-Norge

Nå kan du søke om regionale utdanningsmidler for 2025

Helse Midt-Norge RHF lyser nå ut utdanningsmidler til prosjekter som har som mål å styrke kvalitet, relevans, kapasitet og samarbeid i praksisstudier ved å bidra til utvikling av praksisstudiene gjennom innovative eller alternative muligheter for praksisgjennomføring. Søknadsfristen er 2. desember 2024.

Publisert 04.09.2024
En hånd som holder en penn

Utdanningsmidlene lyses ut årlig, og det kan søkes om inntil 2 millioner kroner per prosjekt for en periode på 1-3 år. 

Søknaden skal falle innenfor et eller flere av de definerte satsningsområdene:

  • Utvikle, videreutvikle eller implementere eksisterende teknologi og digitale hjelpemidler i praksisstudier.
  • Utvikle eller prøve ut alternative modeller eller metoder for praksisgjennomføring, som for eksempel rotasjons- og forløpspraksis m.m.
  • Styrke tverrprofesjonelt samarbeid i praksisstudier.
  • Tilpasse kunnskapsbaserte praksismodeller for implementering i varig drift.

Det er Regionalt samarbeidsorgan for utdanning, forskning og innovasjon (Samarbeidsorganet) som lyser ut utdanningsmidlene. Utlysningen er åpen for ansatte i helseforetakene i Helse Midt-Norge og for ansatte ved universiteter/høyskoler i regionen og krever likestilt samarbeid mellom sektorene.

Mer informasjon

Hele utlysningsteksten og informasjon om hvem som tidligere har fått tildelt midler er tilgjengelig Helse Midt-Norges nettsider om utdanningsmidler.

I forkant av søknadsfristen har du mulighet til å delta på et webinar som er tilpasset deg som skal søke om utdanningsmidler. Her vil du få mulighet til å diskutere hva som forventes i søknaden og forståelsen av innholdet i de ulike punktene i utlysningen.

Webinaret tilbys av PLUS, Senter for pedagogikk, læring og undervisning ved Fakultet for medisin og helsevitenskap, NTNU, ved professor og leder Hilde Grimstad og rådgiver ved utdanningsseksjonen, Øystein Indergård, og avholdes 31. oktober. Se nettsiden for mer informasjon og påmelding.

Kontakt

Har du spørsmål knyttet til utlysningen, kan du kontakte sekretariatet for Samarbeidsorganet: samarbeidsorganet@helse-midt.no