Stor interesse for utstilling og foredrag

Mer enn 1000 personer var innom ett eller flere foredrag under Helseplattformens utstillingsuke på St. Olavs hospital.

Fredagsforelesning.jpg

Mange tok turen innom da Helseplattformen viste sin utstilling i Kunnskapssenteret ved St. Olavs hospital den første uka i november. I samarbeid med sykehuset og Trondheim kommune fylte plakatutstillingen hele inngangsområdet i senteret, og samtidig ble det arrangert en rekke foredrag. Til sammen besøkte godt og vel 1000 personer ett eller flere av foredragene, mens langt flere fikk med seg utstillinga som var åpen døgnet rundt.

Den ukentlige fredagsforelesningen ved St. Olavs var også viet Helseplattformen, og her var det fullt med flere ståplasser. Prosjektlederen som forbereder innføring ved sykehuset, Trond Jacobsen, introduserte Øyvind Høyland.

Et opptak av introduksjonsforedraget kan sees her.