Åpen utstilling ved St. Olavs hospital

I samarbeid med St. Olavs hospital og Trondheim kommune settes Helseplattformens plakatutstilling opp i Kunnskapssenteret ved St. Olavs hospital 31. oktober - 3. november.

Helseplattformens utstilling har vært vist ved sykehusene i Ålesund, Kristiansund, Namsos og Levanger. I uke 44 står den i Kunnskapssenteret ved St. Olavs.

​Helseplattformen er en stor og komplisert anskaffelse som vil ta år å få på plass. Prosjektet har involvert et stort antall helsemedarbeidere fra sykehus og kommuner i Midt-Norge for å beskrive kravene til ny løsning. Resultatet av dette arbeidet er framstilt i en plakatutstilling som gir et godt innblikk i helhetstankegangen rundt en moderne pasientjournal.

En egen nettside  for utstillingsuka med oversikt over foredrag og åpningstider finner du her.