Meld deg på Hemit-konferansen 8. mars

Snart går startskuddet for Midt-Norges største eHelse-konferanse -

dette kan du ikke gå glipp av!

illustrasjonsbilde

Årets konferansier er gründer og leder av Digital Hverdag, Bente Sollid Storehaug. Hun ble nylig kåret til en av de fremste IT-kvinnene i Norge av Abelia.

Årets konferansier, Bente Sollid Storehaug

– Konferansen har stor bredde og samler dyktige foredragsholdere innenfor håndtering av pasientdata, velferdsteknologi og innovasjon. Trygghet og tillit er to sentrale nøkkelord innenfor digitalt lederskap. Jeg gleder meg til en dag med mye læring, inspirasjon og kunnskap, sier Sollid Storehaug.

Helseministeren kommer – og vi har inngått samarbeid med NTNU Helse

Årets program er rikholdig sammensatt, med mange foredrag og innlegg innenfor tema som blant annet innovasjon, velferdsteknologi og big data.

I tillegg får Helseplattformen, som skal anskaffe og innføre ny felles pasientjournal ved sykehus og kommuner i hele Midt-Norge, stor plass i programmet.

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kommer for å holde innlegg, og nytt for årets konferanse er samarbeidet med NTNU Helse.

meld deg på knapp