Pasienttransport i Molde og omliggende kommuner

Helse Midt-Norge RHF har forlenget avtalen med Nordvest Taxi AS om rekvirert pasienttransport i Molde. Helseforetaket mener det er svært uheldig at utspill og oppslag i media kan ha bidratt til å skape usikkerhet for pasienter.

Pasienter med behov for tilrettelagt transport til og fra behandling og undersøkelse vil få dette som normalt.

Avtalen som nå gjelder, er inngått i påvente av at det skal inngås nye langsiktige avtaler om pasientkjøring. Etter at utlyst konkurranse om denne tjenesten ikke har ført fram i denne omgang, ser Helse Midt-Norge nå på hvordan man skal ta saken videre.

Fant du det du lette etter?