Kontrakt om pasientreiser i Nord-Trøndelag

Mandag 14. mars skrev Stjørdal Taxi AS avtale om pasienttransport med Helse Midt-Norge. Kontrakten gjelder for deler av Nord-Trøndelag

Fornøyde avtaleparter signerer avtale
Stig Slørdahl, Asbjørn Jorulf Nilssen og Kurt Bratseth signerer avtale om pasienttransport i deler av Nord-Trøndelag

​Stjørdal Taxi AS skal transportere pasienter til og fra behandling i områdene Stjørdal, Meråker, Frosta, Levanger, Verdal, Inderøy, Leksvik, Steinkjer, Verran og Snåsa. Turene skal kjøres med både taxibiler og busser.

Kontrakten har en verdi på 34 millioner kroner og løper over 4 år. Oppstart vil være 4. april i år.

- Vi ser fram til at vi skal samarbeide om å gi pasientene gode reiser til og fra behandling, sier administrerende direktør Stig Slørdahl i Helse Midt-Norge RHF.