Hele Nord-Trøndelag dekket med pasientreiseavtaler

Alle avtaleområdene i Nord-Trøndelag er dekket etter at Taxi Midt-Norge Transport AS undertegnet avtale om pasientreiser.

Signering av pasientreiseavtale med Taxi Trøndelag Transport AS
Administrerende direktør Stig Slørdahl og styremedlem i Taxi Midt-Norge Transport AS Roger Kjønstad signerer avtale om pasienttransport i Nord-Trøndelag

​Onsdag 23. mars skrev Helse Midt-Norge RHF og Taxi Midt-Norge Transport AS under avtalen som gjør at alle hele Nord-Trøndelag er dekket med pasientreiseavtaler.

Avtalen med Taxi Midt-Norge Transport AS dekker områdene Namsos, Nærøy, Vikna, Leka, Flatanger, Fosnes, Grong, Høylandet, Lierne, Namsskogan, Overhalla, Røyrvik og Namdalseid.

Kontrakten har en varighet på 4 år fra 16. februar 2017, og har en samlet verdi på ca. 30 millioner.