Stor interesse for å levere ny pasientjournal

11 leverandører hadde søkt om å pre-kvalifisere seg i konkurransen om å levere ny elektronisk pasientjournal til helsesektoren i Midt-Norge da fristen gikk ut mandag kl 12.

Helseplattformen skal anskaffe løsningen som skal få hele helsesektoren over på samme journal, og flere store aktører er blant leverandørene som har søkt om å prekvalifisere seg til konkurransen. Blant kandidatene er norske, nordiske og internasjonale aktører – både innenfor og utenfor EØS.
Programdirektør Torbjørg Vanvik bekrefter at Helseplattformen er fornøyd med bredden og den betydelige interessen fra leverandørmarkedet.

Aktørene som har søkt kvalifisering, er, i alfabetisk rekkefølge:

• Cambio HealthCare Systems AB
  • Cerner Norge AS
  • Chipsoft ZIS B.V.
  • Cognizant Technology Solutions Norway AS/ Philips Norge AS/ Sopra Steria AS
  • CompuGroup Medical Norway AS
  • CSC Scandihealth AS
  • Dips ASA
  • Epic Systems Corporation
  • InterSystems Corporation
  • Systematic A/S
  • Tieto Norway AS
Arbeidet med å evaluere søknadene starter nå, og hvilke leverandører som prekvalifiseres blir klart i løpet av desember.