Nye avtaler for pasienttransport i Nord-Trøndelag

Helse Midt-Norge har tildelt nye avtaler for pasienttransporten i Nord-Trøndelag. Avtalene gjelder for en fire års periode og har en samlet økonomisk ramme på 280 millioner kroner.

Stjørdal Taxi AS er tildelt pasienttransporten for Stjørdal, Meråker, Frosta, Levanger, Verdal, Inderøy, Leksvik, Steinkjer, Verran og Snåsa.

Taxi Midt Norge Transport AS er tildelt pasienttransporten for Namsos, Nærøy, Vikna, Leka, Flatanger, Fosnes, Grong, Høylandet, Lierne, Namsskogan, Overhalla, Røyrvik og Namdalseid.

I konkurransen om oppdraget er det gitt poeng for pris (70%) og kvalitet/løsning (30 %).

Etter at tildelingen er kunngjort er det en karensperiode fram til 17. november før signering.Denne er nå forlenget til 30. november på grunn av klagebehandling. Helse Midt-Norge har inngått avtaler om prolongering med dagens drivere i påvente av at nye avtaler trer i kraft.