Ny digital løsning for pasientreiser

Fra lørdag 1. oktober innføres ny digital løsning for tilbakebetaling for utførte pasientreiser. Via helsenorge.no kan pasienter sende inn elektronisk søknad.

Mens pasienter skal bruke helsenorge.no for å sende elektronisk søknad om tilbakebetaling av pasientreiser, skal helsepersonell og transportører bruke pasientreiser.no

Pasienter og ledsagere

For å søke om å få dekket reiseutgifter elektronisk kan du, for reiser utført fra og med 1. oktober, logge deg inn på helsenorge.no. Også informasjon om pasientreiser til pasienter og ledsagere vil du finne på helsenorge.no.

Helsepersonell og transportører

Fra fredag 30. septmeber kan du som er helsepersonell eller transportør kunne bruke pasientreiser.no. Innholdet på denne siden vil blant annet inneholde muligheter for å bestille nytt informasjonsmateriell, informasjon om rekvirering av reiser og e-læringskurs.

her kan du lese nyhetssak om lanseringen av den elektroniske ordningen: